Velkommen til mit kaffeunivers!

Alt min kaffe er nøje udvalgt, ikke blot efter smag men også deres bæredygtighed. Kaffeindustrien er præget af dårlige vilkår for kaffebønderne og stort pres på klimaet. Prisen for 1 kg kaffe bliver bestemt i New York som en aktie – altså har den ikke grund i virkeligheden og bliver ikke sat efter hvad det koster at dyrke kaffen, derfor lever mange kaffebønderne i fatidom og uden mulighed for at gøre noget ved det.

Det syntes jeg ikke at bæredygtigt og det er der heldigvis mange andre det heller ikke gør. Måden vi kommer uden om den fastlåste pris på er ved at give en kvalitets bonus til de bønder vi samarbejder med så de kan få en ordentlig forretning ud af at producer kaffe, som vi kan nyde her i Danmark.

Jeg er helt åben omkring hvem jeg samarbejder med og, også hvad jeg giver på kaffen. Mit kafferisteri er startet for at sætte fokus på de vilkår som kaffen bliver dyrket under. Det er os som forbruger der har ansvaret for at købe produkter der er etisk produceret og give vores støtte til de forretninger som, yder deres for at gøre verden til at lidt bedre sted for os alle.

Min kaffe skal smage godt og kunne nydes med god samvittighed.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Se vores kontrolrapport